ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Wellness & Spa

Wellness & Spa

Μια Μοναδική Εμπειρία Σώματος και Νου!

estelle-logo

Το Spa μας έχει σχεδιαστεί για να αποτελέσει ένα μέρος όπου μέσα από τα αρώματα, τη συνδυαστική χρήση προϊόντων καθώς και την γκάμα των θεραπειών και τεχνικών μασάζ, θα σας οδηγήσει σε μοναδικές εμπειρίες, αφήνοντας το σώμα, το πνεύμα, τη φαντασία και τις αισθήσεις να σας ταξιδέψουν σε άλλους κόσμους, γεμάτους ηρεμία και χαλάρωση! 

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των θεραπευτών μας για ένα μοναδικό Μασάζ η περιποίηση προσώπου η  επιλέξετε την Σάουνα ή το Τζακούζι για την χαλάρωση σας!

Massage

ZANTE SUN RESORT Spa

Οι περιποιήσεις στο Spa μας περιλαμβάνουν θεραπείες ευεξίας , σουηδικό μασάζ , σπορ μασάζ, αρωματοθεραπεία καθώς και  θεραπεία με θερμές πέτρες που θα σας κάνουν να ξεχάσετε ότι και αν σας απασχολεί και να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου.  Επίσης μπορείτε να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας με ειδικές θεραπείες προσώπου & σώματος.

Τζακούζι

ZANTE SUN RESORT Spa

Μπορείτε να αφεθείτε στο ζεστό νερό του Jacuzzi, να απολαύσετε την ευεργετική επίδραση από τα jet νερού και τις φυσαλίδες, να αφήσετε το μυαλό σας να ταξιδέψει πίνοντας ίσως ένα ποτήρι σαμπάνιας με την παρέα σας.

Σάουνα

ZANTE SUN RESORT SPA

Mε τη χρήση της Sauna, οι ορμόνες καλής διάθεσης, όπως η ντοπαμίνη, η σεροτονίνη και οι ενδορφίνες αυξάνονται, δημιουργώντας μας ηρεμία και αισθήματα ευφορίας.

 Η Σάουνα έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει στο να αποτοξινώσουμε τον οργανισμό μας από τα βαρέα μέταλλα, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, ανακουφίζει τους πονεμένους μύες και βοηθάει στην καύση θερμίδων.

Εγκαταστάσεις Spa

ZANTE SUN RESORT SPA

Οι εγκαταστάσεις του Spa περιλαμβάνουν:

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ SPA

ZANTE SUN RESORT SPA

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑ.

estelle-logo

Φωτογραφίες Spa

ZANTE SUN RESORT SPA